Introductieduik

Regelmatig organiseren wij een introductieduik

Ben je benieuwd of duiken wat voor je is, dan biedt Aqua-Holic je de mogelijkheid om in het heldere warme water van het zwembad Amerena in Amersfoort een introductieduik te maken. Introduiken worden altijd op een donderdag tijdens onze gebruikelijke zwembadavond gehouden. Je bent inclusief de instructie in het clubhuis en het duiken bezig van 19:45 tot 22:30. De minimumleeftijd voor deelname aan een introductieduik of opleiding is 16 jaar.

Na een eerste kennismaking met Aqua-holic in ons gezellige clubhuis aan de Keerkring 7 en een eerste instructie door een ervaren instructeur, ga je naar Amerena, het zwembad aan de Velduil 2 (Hogeweg). Hier krijg je dan de persluchtset omgehangen en ga je met de instructeur het water in.

Mocht je je niet helemaal zeker voelen dan heeft de instructeur dat snel in de gaten en ga je weer naar boven. Jouw veiligheid staat voorop, jij bepaalt wat er gebeurt.

Je kunt je aanmelden voor een introductieduik door onderstaand formulier in te vullen. Vermeld daarin dat het om een introductieduik gaat. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

De kosten voor een introductieduik bedragen €20. Als je vervolgens besluit tot een lidmaatschap dan worden deze kosten door middel van een barkaart verrekend.

Contact formulier