Duikvaker

De nieuwste duikmaterialen, net ontdekte duikbestemmingen en de leukste opleidingen… je vindt ze op 2 en 3 februari op Duikvaker in Houten! 

De duikwereld verzamelt zich! Op 2 en 3 februari vind je alles en iedereen op het gebied van de duiksport op Duikvaker, de jaarlijkse beurs voor iedereen die van duiken en snorkelen houdt! Drie hallen met de nieuwste duikmaterialen, de laatste trends in duikreizen, gezellige én professionele duikscholen, echte duiklanden, foto- en filmpresentaties én een groot waterbassin. De plek waar jij als duiker én als niet-duiker inspiratie opdoet voor een nieuw jaar onder water!

Duikfabrikanten presenteren hun nieuwste producten waarmee duiken nog leuker wordt. In het warme waterbassin kun je een selectie van deze duikmaterialen direct live testen! Gespecialiseerde reisbureaus maken je enthousiast over hun nieuwe (en bestaande) duikbestemmingen in alle hoeken van de wereld – van vrieskoud tot tropisch warm. En bij de foto- en videopresentaties waan je je in de mooie wereld onder water.  Malpelo 2010

En neem je niet-duikende familieleden en vrienden mee: zij kunnen gratis een proefduik maken in het waterbassin met helder, warm water. Wedden dat je er een buddy bij hebt!?!

Duikmaterialen, duikreizen, opleidingen voor recreatief en technisch duiken, gadgets, camera’s, duikbestemmingen, duikclubs, je vindt het allemaal op Duikvaker – het middelpunt van de duiksport!

In duiksferen

Op de website van Duikvaker – www.duikvaker.nl – kun je alvast in de stemming komen. Je vindt er alle informatie over Duikvaker en de deelnemers, én je kunt je aanmelden voor de gratis proefduik.

Rotes Meer 2009 Marsa Alam

Duikvaker 2013 vindt plaats in Expo Houten aan de Meidoornkade 24 in Houten (langs de A27). De beurs is geopend op zaterdag 2 februari van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag 3 februari van 10.00 tot 17.00 uur. Op Duikvaker wordt ook verkocht.

De toegangsprijs is 10 euro en kinderen tot 12 jaar gratis toegang. Parkeren is gratis.

Delen