Clubhuis en zwembad weer open!

We zijn weer “gewoon” open op donderdag vanaf 19:30.  Zwemmen om 21:00 in Amerena.

1*- opleiding gepland in maart 2022

We organiseren weer opleidingen. Heb je interesse om bij ons een -internationaal erkende- duikopleiding te volgen (1*, maar ook 2*, 3* of diverse specialties), neem dan contact contact met ons op.

 

Duiken in 2022
Iedere vrijdagmorgen en ad-hoc op andere dagen duiken op verschillende plaatsen (afstemming via google-group en whatsapp)

Welkom!

Aqua-Holic is een bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) aangesloten duikvereniging, gevestigd in Amersfoort. De opleidingen die wij verzorgen zijn internationaal erkend door de CMAS en zijn tegenwoordig volledig in lijn en uitwisselbaar met PADI.

Leren duiken

Regelmatig starten wij met een nieuwe  1* opleiding (Open Water). Daarna kun je de 2* (Advanced Open Water) voor gevorderden en 3* (Dive Master) opleidingen volgen. Verder organiseren we op gezette tijden specialisaties. Denk daarbij bijvoorbeeld aan onderwaterfotografie, wrakduiken, driftduiken of ijsduiken.

Onze opleidingen hebben geen commercieel oogmerk en worden verzorgd door instructeur-vrijwilligers die ook gewoon lid zijn van onze vereniging.

De vereniging beschikt over moderne duikuitrustingen, zoals duikcomputers, trimvesten, automatensets en duikflessen. Tijdens de 1* opleiding kunnen cursisten daar kosteloos gebruik van maken. Na de opleiding (en voor de overige leden) kan er uitrusting gehuurd worden voor een zeer schappelijke prijs.

Clubhuis

In het clubhuis bevindt zich een groot leslokaal waar alle moderne lesmiddelen aanwezig zijn. Dit lokaal wordt gebruikt voor de theorielessen en biedt ruimte aan ca. 16 personen.

clubhuis1Iedere donderdagavond is ons gezellige clubhuis aan de Keerkring 7 geopend vanaf 19.30 uur. Aan de bar zorgen clubleden voor het nat bóven de waterspiegel. En wat dacht je van ons Noordzee-aquarium? Altijd een kijkje waard! Buiten is er een groot terras mét overkapping en dus altijd ruimte voor een feestje of een barbecue.

Zwembad

Naast de theorielessen die in het clubhuis gegeven worden, maken we op donderdagavond gebruik van het vijf meter diepe torenbad in het Amerena zwembad in Amersfoort.

Van 21.00 tot 21.30 wordt het bad gebruikt voor conditietraining en het verbeteren van de zwem- en snorkelvaardigheid.  Tevens worden de introductieduiken en het praktijkdeel van de opleiding daar gedaan.

Gratis je duikfles vullen

De vereniging heeft een eigen compressor. Elke donderdagavond worden de duikflessen van clubleden hier kosteloos gevuld door ervaren clubleden. Bovendien organiseren we bijna elk jaar een collectieve keuring van duikflessen.

 

Ook organiseren we regelmatig een keuringsavond waar een duikarts de clubleden medisch keurt.

e-Boekhouden.nl

Laatste Nieuws

 • Fotopresentatie over Zeeland
  Op 21 April 2022 zal Rob Aarsen een fotopresentatie over Zeeland geven. We beginnen na het zwemmen, rond 22:00 en het zal een half uurtje duren. Geschikt voor iedereen dus... Read more
 • Clubhuis weer gewoon open
  Het clubhuis is momenteel weer gewoon open van 19:30-0:00 op de donderdag. Het coronatoegangsbewijs is vanaf 25 februari niet meer verplicht.... Read more
 • Online quiznight
  Op zaterdag 19 december wordt er een ONLINE PUB-QUIZ georganiseerd. Onder leiding van Fred en Miranda gaan we online strijden om de felbegeerde titel van slimste duiker van Aqua-Holic. We... Read more
 • Conditietraining hervat
  Per 1 juli 2020 zijn de regelingen t.a.v. de zwembaden betreffende Covid-19 wat versoepeld en is ons protocol hierop aangepast. De belangrijkste wijziging is dat er in het water geen... Read more
Al het nieuws