We kunnen elkaar weer ontmoeten
Het clubhuis, terras en zwembad zijn inmiddels weer open voor flessen vullen, bijpraten en ook kunnen we het zwembad deze zomer af en toe gebruiken voor conditietraining of introduiken. Interesse in een introduik? Neem dan contact contact met ons op.

1*-opleidingen gepland in september 2021 en maart 2022

We kunnen weer opleidingen organiseren. Heb je interesse om bij ons een duikopleiding te volgen (ook 2*, 3* of diverse specialties), neem dan contact contact met ons op.

 

Duiken in 2021-2022
Iedere vrijdagmorgen en ad-hoc op andere dagen duiken op verschillende plaatsen (afstemming via google-group en whatsapp)

Welkom!

Aqua-Holic is een bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) aangesloten duikvereniging, gevestigd in Amersfoort. De opleidingen die wij verzorgen zijn internationaal erkend door de CMAS en zijn tegenwoordig volledig in lijn en uitwisselbaar met PADI.

Leren duiken

Regelmatig starten wij met een nieuwe  1* opleiding (Open Water). Daarna kun je de 2* (Advanced Open Water) voor gevorderden en 3* (Dive Master) opleidingen volgen. Verder organiseren we op gezette tijden specialisaties. Denk daarbij bijvoorbeeld aan onderwaterfotografie, wrakduiken, driftduiken of ijsduiken.

Onze opleidingen hebben geen commercieel oogmerk en worden verzorgd door instructeur-vrijwilligers die ook gewoon lid zijn van onze vereniging.

De vereniging beschikt over moderne duikuitrustingen, zoals duikcomputers, trimvesten, automatensets en duikflessen. Tijdens de 1* opleiding kunnen cursisten daar kosteloos gebruik van maken. Na de opleiding (en voor de overige leden) kan er uitrusting gehuurd worden voor een zeer schappelijke prijs.

Clubhuis

In het clubhuis bevindt zich een groot leslokaal waar alle moderne lesmiddelen aanwezig zijn. Dit lokaal wordt gebruikt voor de theorielessen en biedt ruimte aan ca. 16 personen.

clubhuis1 Iedere donderdagavond is ons gezellige clubhuis aan de Keerkring 7 geopend vanaf 19.30 uur. Aan de bar zorgen clubleden voor het nat bóven de waterspiegel. En wat dacht je van ons Noordzee-aquarium? Altijd een kijkje waard! Buiten is er een groot terras mét overkapping en dus altijd ruimte voor een feestje of een barbecue.

 

Zwembad

Naast de theorielessen die in het clubhuis gegeven worden, maken we op donderdagavond gebruik van het vijf meter diepe torenbad in het Amerena zwembad in Amersfoort.

Van 21.00 tot 21.30 wordt het bad gebruikt voor conditietraining en het verbeteren van de zwem- en snorkelvaardigheid.  Tevens worden de introductieduiken en het praktijkdeel van de opleiding daar gedaan.

Gratis je duikfles vullen

De vereniging heeft een eigen compressor. Elke donderdagavond worden de duikflessen van clubleden hier kosteloos gevuld door ervaren clubleden. Bovendien organiseren we bijna elk jaar een collectieve keuring van duikflessen.

Ook organiseren we regelmatig een keuringsavond waar een duikarts de clubleden medisch keurt.

 

e-Boekhouden.nl

Laatste Nieuws

 • Flessenkeuring 2021
  Begin 2021 wordt voor leden en donateurs van Aqua-Holic een collectieve flessenkeuring georganiseerd. Leden kunnen de flessen afleveren en ophalen bij de club. Dus: kijk je fles na of hij... Read more
 • Online quiznight
  Op zaterdag 19 december wordt er een ONLINE PUB-QUIZ georganiseerd. Onder leiding van Fred en Miranda gaan we online strijden om de felbegeerde titel van slimste duiker van Aqua-Holic. We... Read more
 • Conditietraining hervat
  Per 1 juli 2020 zijn de regelingen t.a.v. de zwembaden betreffende Covid-19 wat versoepeld en is ons protocol hierop aangepast. De belangrijkste wijziging is dat er in het water geen... Read more
 • Corona informatie
  Tot nader order is ons clubhuis op donderdagavond gesloten. Ook de zwemtrainingen zijn afgelast ivm de sluiting van het Amerena zwembad. Op donderdagavonden tussen 19:30 en 20:30 kan er wel... Read more
Al het nieuws