Aankomende evenementen 2020
I.v.m. Corona beperkingen is tot nader bericht ons clubhuis gesloten en gaan evenementen niet door.
Voorlopig nog wel gepland:
Post-Pasen weekend 17-20 april
Post-Pinksteren weekend 5 juni – 8 juni
Duikreis Malta 12-19 september
Iedere vrijdagmorgen duiken op verschillende plaatsen (afstemming via google-group en whatsapp)

De algemene ledenvergadering die was gepland op 29 maart 2020 gaat ivm Corona niet door.

Opleidingen 2020
3* opleiding gestart 9 januari, tot zomer
1* en 2* opleiding bij voldoende aanmeldingen

Welkom

Aqua-Holic is een bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) aangesloten duikvereniging gevestigd in Amersfoort.
De opleidingen die wij verzorgen zijn internationaal erkend door de CMAS en zijn tegenwoordig volledig in lijn en uitwisselbaar met PADI.
Regelmatig starten wij met een nieuwe beginnersopleiding. Naast de beginnersopleiding, de zogenaamde 1*opleiding (openwater), starten we regelmatig met een opleiding voor gevorderden. De zogenaamde 2* (Advanced Open Water) en 3* (Dive Master) opleidingen. Bovenop deze standaard opleidingen organiseren we op gezette tijden specialisaties. Bij specialisaties kun je bijvoorbeeld denken aan onderwaterfotografie, maar ook aan wrakduiken, driftduiken of ijsduiken.

In het clubhuis bevindt zich een groot leslokaal waar alle moderne lesmiddelen aanwezig zijn.
Dit lokaal wordt gebruikt voor de theorielessen en biedt ruimte aan ca. 16 personen.

Onze opleidingen hebben geen commercieel oogmerk en worden verzorgd door instructeur-vrijwilligers die ook gewoon lid zijn van onze vereniging.

De vereniging beschikt over moderne duikuitrustingen, zoals duikcomputers, trimvesten, automatensets en duikflessen.
Tijdens de 1* opleiding kunnen cursisten kosteloos gebruik maken van het benodigde duikmateriaal. Na de opleiding (en voor de overige leden) kan er uitrusting gehuurd worden voor een zeer schappelijke prijs, mits het beschikbaar is i.v.m. een lopende 1* opleiding.

Naast de theorielessen die in het clubhuis gegeven worden maken we op donderdagavond van 21.00 tot 22.00 gebruik van het vijf meter diepe toren bad in het Amerena zwembad in Amersfoort voor de praktijklessen.

Van 21.00 tot 21.30 wordt het bad gebruikt voor “conditie training” waarbij ook gedacht moet worden aan het verbeteren van de zwem- en snorkelvaardigheid, zoals het maken van hoekduiken etc.

clubhuis1 Iedere donderdagavond is ons gezellige clubhuis aan de Keerkring 7 geopend vanaf 19.30 uur. Aan de prachtige bar zorgen clubleden voor het nat bóven de waterspiegel. En wat dacht je van ons Noordzee aquarium? Altijd een kijkje waard! Buiten is er een groot terras mét carport en dus altijd ruimte voor een feestje of een barbecue.

 

Verder beschikt het clubhuis over een eigen compressor. Elke donderdagavond worden de duikflessen van clubleden hier kosteloos gevuld door ervaren clubleden. ;Eén keer per jaar wordt er een inzameling gehouden voor duikflessen die gekeurd moeten worden. (duikflessen dienen elke 5 jaar gekeurd te worden

Omdat een duiker elke 3 jaar (boven de 50 elk jaar ) medisch gekeurd dient te zijn organiseren we regelmatig een keuringsavond waar een duikarts de clubleden medisch keurt.

e-Boekhouden.nl

Laatste Nieuws

 • Conditietraining hervat
  Per 1 juli 2020 zijn de regelingen t.a.v. de zwembaden betreffende Covid-19 wat versoepeld en is ons protocol hierop aangepast. De belangrijkste wijziging is dat er in het water geen... Read more
 • Clubhuis weer open
  Vanaf heden is het clubhuis onder voorwaarden weer open voor de leden. deze voorwaarden zijn globaal: Er zijn slechts 14 zitplaatsen in het clubhuis en 14 zitplaatsen op het terras... Read more
 • Corona informatie
  Tot nader order is ons clubhuis op donderdagavond gesloten. Ook de zwemtrainingen zijn afgelast ivm de sluiting van het Amerena zwembad. Op donderdagavonden tussen 19:30 en 20:30 kan er wel... Read more
 • Inschrijven Pasen en Pinksteren
  Inschrijven Post-Pasen en Post-Pinksteren nu mogelijk, zie oproep in onze Google-group... Read more
Al het nieuws